NM medaljer til OKK

Gull til Markus Wang og Haakon Løn på K2 2500m
Gull til Marcus Wang og Haakon Løn på K2 2500m

NM helgen i Kristiansand ble bra for OKK. Eivind Vold havnet på pallen i alle løp og ble norsk mester på 5000m. Per Christan Wessel fikk en flott sølvmedalje på 500m. Han har tatt et solid steg opp på de to korte distansene i år, og har fått god belønning for sitt seriøse arbeid.

Per Christian Wessel padler inn til sølv på 500m

Marcus Wang og Haakon Løn ble ungdomsmestre på K2 2500m. Amund Vold havnet på pallen i alle løp i NM junior. Det ble bronsemedalje til en ny superK4 fa OKK. Victoria, Noor Ingrid, Tuva og Martine er alle i P14 klassen, men stilte opp i Ungdom Damer og fikk en flott 3.plass! Det var også flere medaljevinnere fra OKK som dere kan finne på resultatlistene Gratulerer alle sammen!

Pallen på 1000m

På et stevne er det både gleder og skuffelser blant utøverne. Det er flott å se hvordan utøverne i OKK-leiren støtter hverandre. Det vises god sportsånd som klubben er stolt av.

Stå på som lag og enkeltutøvere. Det gir resultater!