Bronse til Eivind Vold i EM!

Eivind Vold (OKK) – Bronse!

Eivind Vold padlet inn til en fantastisk sterk 3 plass på K1 5000 m i senior EM i Bulgaria. Det var et råsterkt felt med mange verdensstjerner på plass. Eivind var tøff og rask ut fra start og lå hele tiden og kriget i tet. Han gjorde virkelig sin del av drajobben også. Det ble Max Hoff, Eivind Vold og Fernando Piementa dette skulle stå mellom. Eivind fikk ikke en maksimal posisjon ut av siste sving slik at spurtoppgjøret stod mellom Max Hoff og Fernando Piementa, og Max stakk av med seieren. Eivind kom like bak og sikret bronsen et godt stykke foran Spanias Ruben Millan.

Resultatlist K1 5000m: EM-K15000m-resultatliste

Pallen!

Trener Tom Selvik snakket med Eivind før løpet, og Eivind hadde gått med halsonde i to dager, men mente at kroppen var fin. Det var den virkelig.

Dette var Norges første mesterskapsmedalje siden Eirik Verås Larsens OL gull i 2012, og for OKK så har arvtakerne etter Knut Holmann tatt et nytt steg opp i den internasjonale padletoppen.

Eivind med rød caps var rask ut fra start
Eivind Vold med rød caps i felt med Max Hoff og Fernando Piementa

Når det gjelder de øvirge resultatene fra EM så kom den norske K4en med Wessel og Hjemdal på 6.plass i B-finalen på K4 500m hvor de kjørte et godt løp. Det var tett mellom båtene! K2 1000 m med brødrene vold havnet på 11. plass og nådde ikke A-finalen hvor de hadde mål om en god plassering. Brødrene er nok litt skuffet over det, men de har høstet erfaringer vedr. løpsopplegg og flyt som de kan bygge videre på.

OKK gratulerer Eivind med bronse og resten av OKKs EM deltrakere med sterk innsats!