OKK ble Norgesmestre i kajakkpolo!

OKKs NM vinnere!

OKKs kajakpololag har med en blanding av erfarne og unge spillere raskt etablert seg som et farlig lag. I fjorårets NM ble det sølv etter et knepent tap for Trondheim etter omspill i finalen. I år ble det revansje og et velfortjent gull etter 2-0 seier over Trondheim i finalen. Selv om bare fire lag deltok i NM, så viser seierne over mangeårige mestere fra Larvik og fjorårsvinner Trondheim at OKKs lag er verdige mestere. Også et Mixlag med spillere fra OKK og Trondheim deltok.

Attilio, Per og Franco smaker på gullet

Konkurransen var arrangert med gruppespill på morgenen hvor alle fire lagene spilte mot hverandre. OKK vant alle kampene med 4-2 mot Larvik, 8-0 mot Mixlaget, og 3-2 mot Trondheim.
Alle OKKs spillere fikk bra med spilletid og bidro til å vinne gruppen. Lagoppstillingen var:Attilio Dell’Arte som keeper, Sondre Rødsand, Per Liebeck og Kristian Jørgensen på forsvar, Franco Feci som spiss. Rolf Jørgensen og Marius Borge Heir byttet hyppig inn slik at laget kunne holdte tempo høyt.

Som første i gruppen, spilte OKK den enkleste semifinalen mot Mixlaget. Rolf Jørgensen og Marius Borge Heir kom på banen helt fra starten og leverte oppgavene. OKK vant 8-1 gikk til finalen.

I den andre semifinalen vant Trondheim over Larvik, og dermed var det duket for revansje fra i fjor; Oslo vs. Trondheim.

Vi hadde drømt om revansjeoppgjør“, sier OKKs trener Attilio Dell’Arte.

Kampen startet med aggressivt spill av OKK. Vi presset. Etter noen minutter klarte Sondre å score et supermål for OKK. “Ungen har blitt voksen“, sier Attilio.

Forsvaret ledet av Per Liebeck, presterte supert og klarte å stoppe Trondheims angrep. Når forsvaret ikke kunne, holdt keeperen buret rent. I den andre omgangen bestemte Franco Feci at nok var nok, og startet et superangrep. Han padlet forbi Trondheims forsvar, satte ballen i målet. Brilliant! Det var 2-0 med fem minutter igjen. OKK spilte med hjertet og hjernen og holdt ballen hel til slutt. Marius Borge Heir viste sin toppformen med å linke forsvaret og angrep på en super måte.