OKK viste muskler i Copenhagen Spring Regatta

Amund Vold gratulerer Rene Holten Poulsen med seieren. Foto: Tom Selvik

Skrevet av Tom Selvik – hovedtrener OKK

Jon Amund Vold imponerte stort både på 1000m og 500 m i helgens regatta i København Han sikret 2 plass på begge distansene. Han ble kun slått av Verdensmester Rene Holten Poulsen. Okk gratulerer den 20 år unge senior gutten med solid padling denne helgen.  Dette var en god forbedring etter 6 og 3 plass forrige sesong på samme regatta.

Hele den Danske , Svenske og Norske eliten stilte til start til helgens Copenhagen Spring regatta.

OKK stilte med sine senior padlere som ankom direkte fra Treningsleir i Portugal, Thomas Lothe, Lars Hjemdal, Eivind Vold og Amund Vold. OKK stile også med vår nye klubb deltager Marlene Tønnesen.

På k-1 1000 m ble det en knall hard kamp i motvinden, Verdensmester Rene Holten Paulsen vant på 3,54,8 mens Jon Amund Vold overrasket svært mange med sin 2 plass med 3,56,1. Han ble best av de norske og Jo Sondre Solhaug fra Asker ble nr 6 i finalen. Lars Hjemdal og Eivind Vold padlet B finalen med henholdsvis 6 og 7 plass. Marlene Tønnesen sikret OKK en fin 4 plass i B finalen i Ungdom damer. Vi gratulerer også den unge Thomas Lothe med ny personlig rekord på 1000m fredagen i heatet med 3,54,00.

Verd å merke seg også er at Amund Vold og Lars Hjemdal padlet inn til en sterk 2 plass på k2 1000m lørdagen. Eivind Vold og Lars Magne Ulvang ble nr 4.

På 500 m var OKK representert med Lars Hjemdal og Amund Vold i A finale. Lars padlet også sterkt og sikret en god 6 plass. Det var svært gjevnt mellom de Norske padlerene Amund Vold, Lars Magne Ulvang, Hakim Teland , Jo Sondre Solhaug og Lars Hjemdal. Amund Vold var svært fornøyd med å være best av de Norske under helgens regatta også på 500m.

Eivind Vold vant B finalen

Stevnet ble avsluttet med K4 500 m hvor Norge med OKKs Lars Hjemdal, Eivind Vold, Amund Vold og Tysværs Lars Magne Ullvang vant.

Med helgens resultater er nok  Jon Amund Amund sikret plass på k-1 1000m i World cup i Ungarn om noen uker, det blir veldig spennende å følge utviklingen gjennom sesongen.