Bli med på stormønstring av padlere søndag 3. juni: Okk – Tjuvholmen

mai 7th, 2018 | By | Category: Havpadling

Ved Skrurven utenfor Sjøfartsmuseet møter vi de andre padlerne før vi setter kursen mot Tjuvholmen.

Sett av søndag 3. juni og bli med på en stormønstring av padlere i Osloområdet. Vi vi padler inn til Tjuvholmen hvor arrangementet «Havnelangs» arrangeres. Åpent for både tur- og havkajakker.

Vi padler i samlet flokk med avgang fra Okk-brygga kl. 11.30. Da har vi god tid før vi møter andre padlere  fra de andre klubbene ved Skrurven (utenfor Sjøfartsmuseet) kl 13.00 (etter ca 5 km).

Deretter fyller vi fjorden med padlere inn til Tjuvholmen som rundes om styrbord, – tilbake gjennom kanalen som deler Astrup Fearnley Museet og inn på badestranden ved kunstparken. Kajakkene kan trekkes opp og parkeres på plenen.

Her blir det litt underholdning, blant annet skal vi ta imot «Rowegians», fire jenter som har rodd over Altanterhavet på 36 døgn fra La Gomera til Antigua, tale ved ordføreren Marianne Borgen kl 14.00 etc. Etter en liten time returnerer vi. Dette kan bli et morsomt stunt og en fin markedsføring av sporten vår. Vi satser på sakte padling slik at så mange som mulig kan delta, men du må ha gjennomført en tur på tilsvarende lengde (ca 12 km) tidligere.

Havpadlegruppa planlegger for øvrig overnatting i telt på Vassholmene fra lørdag til søndag for de som ønsker å lage en litt lengre tur ut av dette. Mer informasjon om dette kommer senere.

Mvh. Harald, Oppmann HAV

One Comment to “Bli med på stormønstring av padlere søndag 3. juni: Okk – Tjuvholmen”

  1. Isabel sier:

    Hei
    Er det bare å møte opp eller må man registrere seg for å delta den 3. juni

    Mvh

    Isabel

Leave a Comment