OKKs sommerleir for barn og unge – fortsatt noen ledige plasser!

jun 11th, 2019 | By | Category: Barn, Nyheter
Herlige sommerminner skapes på OKKs sommerleir

Gjennom flere år har OKK arrangert populære sommerleirer fulle av opplevelser. I 2019 arrangeres sommerleirene i uke 26 (første skoleferieuken) og i uke 33 (siste skoleferieuke). Sommerleiren passer for barn og unge i alderen 9-14 år, og varer fra kl 0845-1530 hver dag. Du kan både være nybegynner, og du kan være mer øvet. Mer informasjon og påmelding finner du her: 

Dersom du ikke har mulighet til å betale påmeldingsavgiften, ikke nøl med å kontakte oss på: aktivitet@okk.org

På vår sommerleir lærer alle å padle kajakk, knyte knuter og kaste line. Og mye annet som er godt å kunne når man ferdes på eller ved sjøen. Bli med og opplev en hel uke med gleder på vann og på land. Du trenger ikke padleerfaringer for å delta. Vi har basen på klubbhuset med forskjellige aktiviteter hver dag. Fokus blir på å ha det gøy, sosialt, innblandet med trening og aktiviteter fra morgen til ettermiddag.

Comments are closed.