OKK`s sommerleir for barn og unge!

jun 11th, 2019 | By | Category: Barn, Nyheter
Herlige sommerminner skapes på OKKs sommerleir

Gjennom flere år har OKK arrangert populære sommerleirer fulle av opplevelser. I 2020 arrangeres sommerleirene i uke 26, 27 og i uke 32,33. Sommerleiren passer for barn og unge i alderen 9-14 år, og varer fra kl 09.00-15.00 hver dag. Du kan både være nybegynner, og du kan være mer øvet. Du må kunne svømme for å delta på sommerleir.

Dersom du ikke har mulighet til å betale påmeldingsavgiften, ikke nøl med å kontakte oss på: aktivitet@okk.org

PÅMELDINGEN ÅPNES 18.mai 2020, kl.12

På vår sommerleir lærer alle å padle kajakk, knyte knuter og kaste line. Og mye annet som er godt å kunne når man ferdes på eller ved sjøen. Bli med og opplev en hel uke med gleder på vann og på land. Du trenger ikke padleerfaringer for å delta. Vi har basen på klubbhuset med forskjellige aktiviteter hver dag. Fokus blir på å ha det gøy, sosialt, innblandet med trening og aktiviteter fra morgen til ettermiddag.

Comments are closed.