UM i maraton – Gull til Marlene og Bronse til Tuva!

Gull til Marlene og bronse til Tuva!

I dag – søndag 16. juni – var det NM i maraton. Det endte med at Marlene Tønnesen tok gull i Ungdom Damer og Tuva Langballe tok bronse etter et flott løp. OKK gratulerer!Løypa var 11 km lang. Det har vært en flott helg for de to spreke OKK-jentene med sprint på Tjuvholmen på fredag og Norgescup i Bestumkilen i går og maraton i dag. Neste helg er det Ungdomsmesterskap i sprint i Bergen. Vi ønsker jentene lykke til!

Trener Per Christian Wessel rapportere sterk løpsform også av Eirik Usland-Gade i U18-klassen, men et velt ødela for en topplassering for Eirik. I SH deltok Thomas Lothe, men brøt etter 1 runde da dette var dagen da kroppen ikke var helt på lag med Thomas. OKKs Eivind A. Sørlie tok 3.plass i mastersklassen.