Samarbeidspartnere

Sponsorer til toppsatsing i Oslo Kajakklubb ”Mot Rio 2016”

Oslo Kajakklubb er landets fremste kajakklubb. De to siste årene har vi vunnet Norgescupen i flattvann sprint. Vi har både bredde og topputøvere. Klubben satser tungt både på rekruttering og på å utvikle toppidrettsutøvere.

For å lykkes internasjonalt må utøverne satse 100 % over flere år, samtidig som klubb og støtteapparat må gjøre det samme. Oslo Kajakklubb har nå flere utøvere som konkurrerer internasjonalt og har som mål å bli best. Vi skal til OL i Rio i 2016 og vi skal på pallen!

OKK har både utøvere og kompetanse til å kunne nå disse målene, men vi trenger nye støttespillere som blir med oss på veien.

Vi tilbyr fire sponsornivåer:

  • K1 – OKK toppsponsor
  • K2 – OKK elitesponsor
  • K4 – OKK lagsponsor
  • OKK støttespiller

Kontakt oss gjerne (post@okk.org) for mer informasjon om sponsormulighetene i OKK dersom dette kunne være interessant for deg!

Vi har for øyeblikket følgende sponsorer:

K4 – lagsponsor: Norsecraft AS
norsecraft

OKK støttespiller: RS Platou AS
RS Platou

OKK støttespiller: Ambolt AS
Ambolt

OKK retter en stor takk til våre sponsorer som støtter den satsingen til våre eliteutøvere!

 

Ambolt AS oppfordrer også andre til å støtte toppsatsingen i OKK:

Kjære Formann.

Jeg kommer tilbake til vår samtale her forleden der du nevnte at klubben ønsket seg sponsorer. Jeg har tenkt litt over det siden sist og for meg er det en glede å kunne bidra med 25.000 til alt det gode arbeidet som legges ned av dere trenere, foreldre og øvrige involverte. OKK er et fint sted å være for unge og gamle. Det hersker en fin stemning i treningsrom, på brygga, i båthallen og på vannet. Ikke minst er det fint å se så mange unge i aktivitet med og uten foreldre og fint å se de nye ”super” padlerne som gir alt med tanke å hevde seg i de store mesterskapene. Jeg oppfordrer andre som har anledning til å være med å bidra til satsingen på kajakksporten og fremtiden for kajakksporten i OKK.

Mvh Erik Engebrigtsen
Ambolt AS