Vårsamling 2020 for Hav og Surfskipadling

Kart utilgjengelig

Dato/Tid
Dato(er) - 08.05.2020 - 10.05.2020
17:00

Beskrivelse

Havpadlergruppen i Oslo Kajakklubb inviterer til:

Vårsamling 2020

På Hvasser motell, Vestfold, fredag 8. mai til søndag 10. mai.
Vi forbereder oss på samlingen som normalt, slik at den kan gjennomføres dersom  situasjonen rundt Covid 19 tillater det da.
Endelig beslutning tas så tett opp til samlingen som mulig, oppdatering her etter påske

Ved avlysning vil påmelding bli refundert.

Start padlesesongen med å møte gamle padlevenner eller bli kjent med nye på vårsamlingen på Hvasser. Her er en variert skjærgård for enhver smak, og det blir tilbud om forskjellige kurs, turer og bølgelek.
Fredag og lørdag kveld samles vi til felles måltider og padleprat. Innkvarteringen er i hytter med dusj, WC og mulighet for å lage mat og tørke tøy.
Hvis du er ny i klubben, er dette en fin mulighet til å bli kjent med andre padlere.

 

Hvem kan delta?

Vårsamlingen er åpen for alle. Hav- og surfskipadlere fra andre klubber i området ønskes velkommen.

Deltakeravgift for samlingen er kr 1000,- som dekker overnatting fra fredag til søndag samt fellesutgifter. De som ikke skal overnatte betaler kr 300,-.

De som skal delta på kurs melder seg på det respektive kurset i tillegg.

Kurs og turer

NPF Grunnkurs Hav (16t, lørdag og søndag)

Dette er et nybegynnerkurs og hensikten er å lære sikkerhet og grunnleggende padleteknikk. Kurset går over to dager og starter lørdag kl. 10:00 og søndag kl. 09:00. Pris: 2100 for medlemmer av OKK og 2500 for andre.

NPF Teknikkurs Hav (16t, lørdag og søndag)

Hensikten med kurset er å lære mer avansert padleteknikk, både framdriftstak og styretak. For å delta, må du ha fullført NPF Grunnkurs Hav. Kurset går over to dager og starter lørdag kl. 10:00 og søndag kl. 09:00. Pris: 2100 for medlemmer av OKK og 2500 for andre.

NPF Aktivitetslederkurs Hav (16t, lørdag og søndag)

Hovedmål med kurset er at deltakere skal kunne lære bort padleteknikker og lede grupper på vannet. For å delta, må du ha fullført NPF Grunnkurs Hav og NPF Teknikkurs Hav. Kurset går over to dager og starter lørdag kl. 10:00 og søndag kl. 09:00. Pris: 2100 for medlemmer av OKK og 2500 for andre. Medlemmer av OKK som ønsker å være med å lede turer etter endt kurs får refundert 75 % av kursavgiften for dette kurset.

Introduksjon til Surfski for havpadlere

En kort innføring til egen og kameratredning før deltagelse på enkle surfskitur/workshop, ca 1 time. For padlere med grunnkurs hav eller tilsvarende

Turer

Hvasser er et flott utgangspunkt for turer i både skjermet og mer åpent farvann. Det vil bli arrangert både lange turer på 20-30 km og korte turer på 10-15 km. Det blir turer for padlere på ulikt erfaringsnivå for bade hav og surfski.
Minstekravet for de enkleste turene er Grunnkurs Hav/ Surfski. Padlere med tilsvarende ferdighetsnivå kan også godtas. Alle turene ledes av NPF godkjente ledere på nivå aktivitetsleder eller høyere.

Vi vil også i år forsøke å tilby workshops med padletemaer som del av enkelte turer. Dette kommer vi tilbake til når turene presenteres fredag og lørdag under samlingen.

Bølgelek

Det blir arrangert bølgelek minst en av dagene hvis forholdene tillater det. Krav for å delta på bølgeleken er teknikkurs eller tilsvarende ferdigheter. Ta med hjelm!

Praktisk informasjon

Alle må selv sørge for transport til Hvasser. Det er lite plass til parkering, så det er en fordel om flere kjører sammen. Avtale om transport kan gjøres på havpadlergruppas Facebook-side. Det vil ikke bli tatt med tilhenger til kajakker. Det betyr at noen må ha både to og tre kajakker på taket av bilen. På Hvasser har vi leiet en stor felles stue der vi møtes fredag kveld. Her serverer vi litt enkel mat fra klokken 18:00.
Det blir gitt mer informasjon om helgens program fredag kl. 21. Turlederne presenterer lørdagens turer.

Kurs og turer starter fra Fynstranda kl. 10:00 lørdag, mens på søndag starter kursene kl. 09:00 og turene kl. 10:00. På disse tidspunktene må deltakerne være klare til å sette kajakkene på vannet. Kajakkene kan legges på Fynstranda fredag kveld.

Lørdag kveld er det felles grilling og sosialt samvær.

Overnatting

Vi har reservert 60 plasser på Hvasser Motell (www.hvassermotell.no). Vi fordeler deltakerne på hytter. I påmeldingen kan du oppgi navn på den eller de du gjerne vil bo sammen med.

Sluttrengjøring er inkludert i leien, men det skal ikke stå oppvask, matvarer eller søppel igjen i hyttene etter utsjekking.

Dette må du ha med!

Det er kaldt i vannet i begynnelsen av mai, så det er nødvendig med tørrdrakt, eventuelt tykkere våtdrakt (minst 4-5 mm). Dersom du ikke har egen tørrdrakt, kan du låne dette av klubben.
Man må være kledd slik at man kan fortsette turen etter en eventuell velt.

Tørrdraktene lånes ut i klubben torsdag 7. mai fra kl. 18:00 til 20:00.

Dersom du ikke har egen kajakk, kan du også låne en klubbkajakk. Kajakken kan hentes sammen med tørrdraktene på torsdag.

Ta med egen mat til alle måltider (unntatt fredag kveld) og til matpakker lørdag og søndag. Husk termos til varm drikke. Vi sørger for varme griller lørdag kveld, men du må selv ha med grillmat.

Det er dyner og puter på hyttene, men du må selv ta med sengetøy. Sengetøy/ håndklær kan også leies i resepsjonen for kr 120 per person.

Påmelding og betaling

Aller siste frist for påmelding er tirsdag 28. april kl. 24:00. Da stenges påmeldingen! Påmeldingen er ikke gyldig før du har betalt.

Du betaler både for overnatting og eventuelt kurs, samt kr 300 i deltakeravgift som dekker utgifter til samlingen, blant annet mat fredag kveld og grillkull.
Kurs bestilles her (sjekk riktig dato og sted): http://www.okk.org/aktiviteter/pamelding-kurs/
Plass på samlingen bestilles lengre ned på siden

Priser
Deltakelse med overnatting, OKK-medlem/ikke medlem  1000
Deltakelse uten overnatting, OKK-medlem/ikke medlem  300
Grunnkurs, OKK-medlem 2100
Grunnkurs, ikke OKK-medlem 2500
Teknikkurs, OKK-medlem 2100
Teknikkurs, ikke OKK-medlem  2500
Aktivitetslederkurs, OKK-medlem 2100
Aktivitetslederkurs, ikke OKK-medlem 2500
Avbestilling

Dersom du melder deg av innen 28. april får du igjen pengene for overnattingen. Etter det, ingen refusjon. Utgiftene til kurs refunderes bare ved sykdom eller dersom kurset må avlyses p.g.a. for få deltagere. Avbestillingen sendes til Tove Østvig på e-post: tove.ostvig@gmail.com

Velkommen!

Hilsen Tove, Erlend, Knut og Harald

 

Kontaktinformasjon for spørsmål vedr. påmelding, overnatting og eventuell avbestilling:
Tove Østvig
e-post: tove.ostvig@gmail.com
mob/sms: 92825831

Øvrige spørsmål:
Knut Bryne
e-post: knut.bryne@tekna.no
mob/sms: 92838617

Havpadling

Det er 85 plasser totalt. 8 er reservert og 77 plasser er ledig. 5 avventer godkjenning.

Påmelding

Billettype Pris Plasser
Vårsamlingen OKK med overnatting kr 1 000,00
Vårsamlingen OKK uten overnatting kr 300,00

Kvinne
Mann

Ja
Nei
Annen klubb

Surf-Ski m. egen- og kameratredning

Havkajakk
Surfski

Ja, Fredag
Ja, Lørdag