Olympiatoppen i Oslo Kajakklubb 11.11.2010

nov 12th, 2010 | By | Category: Nyheter

Nærmere 50 lydhøre medlemmer møtte opp i OKK for å høre foredrag om prestasjonsernæring og padleidrett. Christine Helle, som i sin tid fikk 6.plass i VM – roing, forklarte betydningen av riktig kosthold  i forhold til bl.a. prestasjoner, restitusjon, utholdenhet, og styrke. Det tar mange år med mye trening for å bli best i idretter som sykling, padling og roing. Riktig kosthold betyr enormt mye – også i forhold til sykdomsforebygging. Er man litt syk dagen før en viktig konkurranse kan faktisk en gullmedalje glippe.

I over en time fikk ungdom, voksne og godt voksne padlere nyttige kostholdstips for sitt videre treningsprogram. Du kan laste opp Christines foredrag ved å klikke her.

En lydhør forsamling lytter til gode tips

Padleinteresserte jenter på første rad!

Formann Sveinung Oftedahl ønsker velkommen

Trener Tom Selvik og Christine Helle, Olympiatoppen

En lydhør forsamling lytter til gode tips

Comments are closed.