Rekordtider på OKK`s Padlemaskinstevne

feb 15th, 2011 | By | Category: Junior, Maraton

Helgens nasjonale padlemaskin-stevne i Oslo Kajakklubb ble en suksess. Stor stemning og sterke tider. Spesielt nevner vi Daniel Salbu (Fana KK) med 5,44 på 1500 m, Agnes Brun Lie (OKK) med 5,34 på 1250 m, og Bendik Iversen (Strand KK) med 37,69 på 200 m. Du kan lese resultatene ved å klikke her.

Stevnet ga tilskuerne flere tette dueller. Blant annet var duellen på 1250 m mellom Tønsbergs Tiril T. Sande og Karoline Kvande meget spennende. Karoline ledet helt til de siste meterne, men etter en meget sterk sluttspurt kom Tiril først til mål. OKK`s Eivind Vold og Agnes Brun Lie vant både 200 m og langdistansen.

Utøverne var også meget godt fornøyd med premiene. Kristiane Spikkeland (Flekkefjord) vant en Jantex wingåre som var gitt av Gullpadleren.no for hennes seier på 1250 m, Milslukern Sport bidro med gavekort og Nelo Norge ga bekledning til deltakerne. YT produktene var også et populært innslag.

Comments are closed.