Vellykket åpning av OKK`s nye treningssal

feb 13th, 2011 | By | Category: Hovedoppslag, Nyheter

Lørdag 11.02.2011 ble Oslo Kajakklubbs nye treningssal formelt åpnet. Til stede var inviterte gjester, gamle padlemestre, klubbens egne aktive medlemmer og støttespillere.  Alle sørget for en flott åpningsmarkering av klubbens etterlengtede og toppmoderne treningslokale.

Formann Sveinung Oftedal åpnet markeringen. Han benyttet anledningen bl.a. til å takke mangeårig styremedlem og bygningsansvarlig Erik Rønning for håndteringen og gjennomføringen av byggeprosjektet som nå er ferdigstilt.

Tidligere formann og mangeårig medlem Christopher D. Bull var den som fikk æren av å klippe snoren – som for anledningen var festet symbolsk mellom 2 wing-årer. President i Norges Padleforbund Ann-Kristin Aanstad, Bystyrets Rune Gerhardsen, leder av Oslo Idrettskrets Norvald Mo, og leder i Ullern Bydelsutvalg holdt hilsningstaler til klubben.

Oslo Kajakklubb blir i mars måned 80 år. Tidligere formann Christopher D. Bull dro derfor opp noen historiske linjer i sin åpningstale. “Selv om det er mange gode minner fra tiden da man trente i klubbens gamle bu, som blant medlemmene gikk under navnet ”Bullbua”, så holder det ikke i dag. Vi har nå fått på plass treningsfasiliteter som en klubb med våre ambisjoner må ha”, poengterte han.

I hilsningstalene til flere av de inviterte gjestene kom det forøvrig fram at de var imponert over hva Oslo Kajakklubb har fått til med egne midler. Leder i Oslo Idrettskrets, Norvald Mo, sa at klubben gjerne kunne være mer pågående overfor både Idrettskretsen og Oslo Kommune for realisering av den videre utviklingen av klubbens anlegg og fasiliteter.

Rune Gerhardsen, som er leder i Miljø- og Samferdselskomiteen i Oslo Bystyre, understreket at han gjerne kom på gjenvisitt med hele komiteen. Gerhardsen viste forøvrig imponerende kunnskap i norsk padlesports internasjonale bragder. Og som den idrettsentusiast han er, håpet han at mesterrekken ville fortsette.

Tre av Norges store padlemestre: Einar Rasmussen, Knut Holmann og Eirik Verås Larsen – og OKK`s egne framtidshåp Lars Hjemdal (19 år) og Agnes Brun-Lie (20 år) demonstrerte hvordan padlerace kan kjøres på storskjerm med de nyinnkjøpte “Dansprint” padlemaskinene. Selv om konkurransen (200 m) var både uhøytidelig og uoffisiell, rykket det litt i konkurranseinstinktet til både Knut Holmann og Einar Rasmussen. Det var imidlertid Eirik Verås Larsen, som forøvrig satser sterkt mot OL i 2012, som tok en knepen seier foran Knut Holmann.

Også klubbens yngste medlemmer bidro med en oppvisning av ulike øvelser som inngår i deres ukentlige treningsopplegg i OKK. Oslo Kajakklubb satser sterkt på utvikling av framtidige “Knut Holmenn” – og det er så langt ingenting å si på både engasjement, iver, utholdenhet og trivsel blant den yngre garde! Flere representanter fra ungdoms-/juniorgruppen viste både talent og konkurranseinnstinkt i en minitevling på padlemaskinene.

Markeringen av Oslo Kajakklubbs nye treningssal ble vellykket på alle måter. En stor takk til alle som bidro til at arrangementet ble så bra som det ble! En spesiell takk til de som var sentrale i forberedelsene som bl.a. omfattet rydding og pynting av lokalene, bevertning og en uproblematisk gjenomføring av arrangementet teknisk og datamessig. Uten innsatsen til disse ville ikke markeringen ha blitt som den ble. Også værgudene gjorde sitt til at dagen ble både minneverdig og vellykket på alle måter!

Styremedlem og bygningsansvarlig Erik Rønning takkes for sin innsats i byggeprosjektet.

Leder av Norges Padleforbund gratulerer OKK.

En engasjert og idrettsinteressert Rune Gerhardsen

Leder av Oslo Idrettskrets gratulerer med flott lokale!

Landslagstrener Tom Selvik overrekker en gullmedalje til Styret i OKK ved formann og ildsjel Sveinung Oftedal som takk for flott satsing på klubbens barn og unge.

"Mestermøtet" med Knut Holmann, Eirik Verås Larsen, Agnes Brun-Lie, Lars Hjemdal og Einar Rasmussen

Målrettede jenter med blikk for framtidige OL-medaljer!

Styrketrening må til dersom man skal bli god!

Rolf Halden og Bjørn Slapø tar en velfortjent kaffepause mellom slagene. Seniorene er sannsynligvis Oslo Kajakklubbs sprekeste 80-åringer!

Noen av de inviterte gjestene, bl.a. tidligere formann Halvor Oseid.

Comments are closed.