Foreldremøte i OKK 23.03.2011

mar 25th, 2011 | By | Category: Barn, Junior, Nyheter

Mange foreldre og barn stilte på årets første foreldremøte i Oslo Kajakklubb onsdag i denne uken.

Tema for kveldens samling var gjennomgang av årets sesongplan. Den omfattet informasjon om treningsopplegg og samlinger/ konkurranser i 2011. En ting er i alle fall helt klart… det blir et hektisk år for klubbens unge håpefulle og deres foresatte! Du kan lese mer om sesongplanen ved å klikke på følgende link: Sesongplan i OKK, mars 2011.

2 Comments to “Foreldremøte i OKK 23.03.2011”

  1. Ole Bryøen sier:

    Hvor ung kan de minste være for å begynne med kajakk? Finnes det noen kajakk for barn i klubbhuset man kan prøve ut dette med?

    • Tom Selvik sier:

      Hei. Vi har ingen alderbegrensing. De yngste som begynner er rundt 9-10 år. Det blir tilbudt nybegynner kurs i mai mnd. Ellers er det fast rekrutt trening man og ons kl 18 på klubben. Alder for denne gruppen er 11-14 år.Velkommen til klubben ta kontakt med Luhr@jcdecaux.no for spørsmål videre, hilsen Tom