Oslo Kajakklubb fyller 80 år!

mar 10th, 2011 | By | Category: Hovedoppslag, Nyheter

Oslo Kajakklubb fyller 80 år 11.mars, 2011. Klubben har hatt en fantastisk utvikling siden den ble stiftet hjemme hos Ragnar Mørk i Oslo 11.mars, 1931. Ragnar ble klubbens første formann og viseformann ble Kaare Bay. Kassererfunksjon og sekretærvervet ble fylt av Ernst Eckhoff. Båtkontrollen ble utført av styret og ingeniør Hoell. 19 medlemmer møtte fram på klubbens første generalforsamling 22.april,1931.

 

Det hører med til historien å nevne at medlemskontigenten ble satt til kr. 10,- per år + kr. 5,- i innmeldingsavgift – og kr.2,- for båtplassleie!!

I dag er Oslo Kajakklubb en framgangsrik klubb med et bredt spekter av ulike aktiviteter og arrangement. OKK har som mål å utvikle seg til å bli en klubb for alle, både funksjonsfriske og funksjonshemmede. Videre har OKK i dag en imponerende aldersspredning med aktive medlemmer fra de helt unge padlespirene innrullert i kajakkskolen til de godt voksne mosjonistene. Klubben har de siste årene satset stort på tilbudet til barn og unge og på utvikling av framtidige potensielle konkurransepadlere og OL-deltakere. Redaksjonen, styret og medlemmene gratulerer vår ærverdige jubilant og ønsker klubben til lykke med den framtidige satsingen innen padlesporten lokalt i Bestumkilen, nasjonalt – og internasjonalt!

Comments are closed.