Rekordoppslutning!

apr 16th, 2011 | By | Category: Nyheter, Styresaker

80 personer stilte til Vårdugnad i OKK onsdag 13.04.2011. Det må være rekord!
Representert under dugnaden var medlemmer i alle aldersgrupper. Minste deltaker var Andrea på 3 år. Administrator for årets Vårdugnad var nok en gang Erik Rønning, mangeårig styremedlem og byggteknisk ansvarlig for OKK`s bygg og utearealer. Erik har vært primus motor for dugnadene i mer enn et tiår. Bedre struktur og forberedelser under en dugnadsøkt skal man lete lenge etter! Alt er på forhånd “linet” opp slik at medlemmene bare kan velge aktivitet – og så er de i full gang.

Erik Rønning, Primus Motor for dugnadene i OKK

Oppgavene under dugnaden var mange, fra vask av klubbhus til utsetting av flytebrygger og spyling av bryggearealer. Inne i klubbhuset er det ikke en hybelkanin igjen å spore – selv flere dager i etterkant dufter OKK-lokalene av grønnsåpe og skinnende renhet – akkurat som vaskereklamene sier!….

Dugnaden ble avsluttet etter 1 1/2 times innsats. Da vanket det mat på den nyspylte bryggen. Pølser, brus og wienerbrød gikk ned på høykant i den flotte ettermiddagssolen i Bestumkilen. Kort oppsummert – en vellykket og godt gjennomført dugnad! Takk til alle som hjalp til!

Comments are closed.