Vårslepp på Drammenselven!

apr 11th, 2011 | By | Category: Havpadling, Nyheter

OKK`s oppmann HAV for 2011 har nok en gang vært på helgepadletur. Hun har sendt inn følgende beretning fra turen.

Vi var fire fra OKK som satte nesa mot sørligere strøk og fant fram til klubblokalet på Loesmoen(som det er fire av…) Oluf, Øystein Vea, Håkon Høidal og Liv Kristin fikk en nydelig dag i særdeles trivelig lag. Padling medstrøms bød ikke på den store utfordringen.

Etter ca en mil, ble vi tatt imot til lunsj på elvebredden; hjemmelaget ertesuppe, alkoholfritt øl, kaffe og kringle. Kan man bedre ha det når sola skinner og det er godt å være på vannet? Etterpå gikk ferden videre nedover elva i rolig tempo. Elva gikk i kroker og kriker og flere bruer ble passert. Vi havnet til slutt nede i Drammen sentrum og gikk i land rett utenfor Elvebredden kafè. Kajakkene ble båret i land, det stod ingenting om forbud mot å parkere 16 kajakker der… Moro å gå på kafè i tørrdrakt. Kajakkpadlere er de eneste menneskene jeg vet om som tar AV seg skjørtet når de går på restaurant….  Flere av oss spiste middag der før kajakkene ble lastet opp på bilene før hjemreise. Etterhvert som vi farter litt rundt på slike samlinger, får en et trivelig nettverk av padlere og får oppleve andre steder enn vår egen hjemlige andedam i Bestumkilen.

Anbefales på det varmeste å bli med neste gang anledningen byr seg!

Liv Kristin

Comments are closed.