Bli med på bølgen – OKK holder kurs i Surfski!

Surfskibøgen skylder inn over Kajakk-Norge. OKK skal være i sentrum for den bølgen. Vi tilbyr nå både grunnkurs og kurs for viderekommende. Kursene vil være en viktig del i vårt arbeid for å skape et aktivt surskimiljø. Meld deg på kurs, og bli med!

 

En nøkkelperson i vår satsing på å bygge opp et spennende surfskimiljø er Gleb Greben. Gleb skal være kursleder for både grunnkurs og viderekommende kurs.

Gleb er opprinnelig fra Russland, og var en aktiv flattvannspadler i som ung. Surfski begynte han med i da han flyttet til Dubai, og han har mange gode resultater derfra. Han kan til og med skryte av å ha slått Eirik Verås Larsen i en Surfski konkurranse. Surfski blir stadig større innen padlesporten internasjonalt, spesielt i varmere strøk, men det har vært en rask vekst i de nordiske landene også.

Det er mange muligheter for å padle surfski i både både indre og ytre Oslofjord. Det finnes stødige surfski kajakker for nybegynnere, og ranke båter for ekspertene.

Gleb tror at Norge vil oppleve den samme veksten innen Surfski som vi har sett i andre land. Ganske enkelt fordi det er utrolig morsomt, en flott treningsform, og det at Norge har flotte forhold for surfski. Norge har også svært mange treningsglade kvinner og menn. Alt ligger til rette for Surfskibølgen. Heng deg på!


 


Publisert

i

,

av

Stikkord: