En liten epistel om vennskap

Oluf (Olaf Gundersen) har en gammel kamerat i OKK som sliter med sykdom og hukommelse og som trenger mye hjelp i det daglige. Kameraten hadde mistet all kontakt med sitt gamle miljø og de fleste av sine gamle kamerater. Da er det Oluf synes at dette er for galt og bokstavelig talt trår til.

 

 

Oluf sørger for at kameraten minst en gang i uka kommer seg til klubben og trener sammen med ham. I begynnelsen måtte han sitte i dobling hele tiden, men nå padler han egen kajakk. Målet er å gjennomføre Dalsland Kanot Maraton i god stil sammen. Folk som treffer dem på bryggen i sommer må gjerne slå av en prat og heie dem fram. Slike venner som Oluf kunne noen og enhver trenge, når livet butter og motbakkene blir lange og seige. All honnør til Oluf og hans likesinnede!

Liv Kristin

 


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “En liten epistel om vennskap”

 1. Haakon avatar
  Haakon

  Oluf er mannen med et store hjertet!

 2. Sverre Wang avatar
  Sverre Wang

  All honør til Oluf for at han trår til der det trengs, hans sosiale og ansvarlige egenskaper overrasker ikke for en som har kjent han i over 30 år!!
  Mvh Sverre Wang