Fristende tur til Langåra 28.05 – 29.05.2011

Lyst til å bli med på en fristende helgetur til Langåra utenfor Nesøya lørdag 28.05. og søndag 29.05? Denne helgen møtes vi på OKK-brygga lørdag kl. 09.00 og pakker kajakker for en hyggelig helgetur. Nybegynnere som føler de mestrer litt sjø og som klarer å padle en drøy mil, er spesielt velkomne! Vi padler i samlet flokk heleveien og tar flere pauser underveis. De som trenger å låne kajakk /årer / spruttrekk / vest, må si fra til oppmann Hav ; havpadling.okk@gmail.com , eller Liv Kristin Rabe Selvåg; mob.tlf 95 76 80 75.

Vi møtes i klubben til et lite planleggingsmøte og gjennomgang /pakking av utstyr torsdag 25.05 kl 18.00. Husk et det er begrenset plass i en kajakk. Pakkeliste blir utdelt til dem som ønsker det på møtet (eller kan få dette tilsendt på mail i forkant). Alle må sørge for eget utstyr og ferskvann på denne turen,så det kan være lurt å dele telt og annet fellesutstyr med hverandre for å spare plass i båtene. Dette kan vi avtale på torsdag.

Skulle været mot formodning vise seg fra den vrange siden slik at det blir for mye bølger, blir turens mål endret eller turen avlyst. Det satser vi på at vi slipper. Regnvær er ikke grunn til avlysning, kun bølger / vind.

Gleder meg til å høre fra dere!

Liv Kristin – Oppmann Hav OKK

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: