Glimt fra Vårsamling 2011

mai 4th, 2011 | By | Category: Havpadling, Nyheter

Oppmann HAV Liv Kristin Rabe Selvåg har nok en gang levert redaksjonen en oppsummering fra årets Vårsamling på Mostranda. Den kan ikke annet enn betegnes som vellykket og godt gjennomført!

 

 

Årets Vårsamling på Mostranda ble en vellykket åpning på årets sesong for havpadlegruppa. Ca 50 svært fornøyde padlere var samlet til grunnkurs, tekinikkurs, aktivitetslederkurs og turer. Værgudene så til oss med litt vel mye godt humør, vi kunne trengt noe mer utfordringer med hensyn til bølger og vind, men det gjør ikke noe om solen skinner slik den gjorde helt til veis ende.

Klubben har en svært god stamme med kompetente kursholdere på både grunnkurs og teknikkurs, de gjorde en strålende innsats og det var bare blide ansikter og mye glede å høre blandt deltagerne. Alle fikk kjørt seg og det ble mye bading for alle. Havgruppa får god tilvekst med slik vellykket helg. Kjempeinnsats av Stein Kynø, Hans Christian Alnæs og Frode Stangebye.

På aktivitetslederkurset ble det hyret inn to eksterne veiledere; Lidun Hareide og Einar Eckholdt. To svært dyktige, myndige og veldig erfarne veiledere. Og klubben har nå fått sin yngste aktivitetsleder noensinne; Wilhelm Kynø, som bare er 16 år! Han bestod kurset med glans og blir nok en vi kommer til å få mye glede av i klubben i framtiden. Erfaringen han får anledning til å skaffe seg med en så tidlig debut blir uslåelig. Som veilederne sa; en moden gutt både som padler og som menneske. Alle på kurset bestod og klubben har nå 5 nye aktivitetsledere! Også broren Edvard (14 år) og kameraten Thomas Eide (13 1/2 år) tok teknikkurset og gjennomførte det hele knallbra. Utrolig moro at vi har tre så unge med i miljøet!!

De som dro på turer i helgen fikk to strålende dager i nydelig farvann nesten uten en krusning på overflaten. Strandhugg med soling og livlig prat. Godt å være padler slike dager.

I år fikk vi lov til å samle telt og lavvuer nede ved stranda og det ble da en mer naturlig samling der enn tidligere år. Moro når de som bor innendørs er de som legger seg sist og som lengst sitter utenfor teltene om kveldene. Stemningen var svært god, latteren satt løst og praten gikk livlig.

Stor takk til Stein Kynø, Morten Groven, Magnus Berg og Nils Heimland for et arrangement som var godt planlagt og som gikk knirkefritt fra ende til annen. Mye arbeid liger bak en slik helg! Og takk til Mostranda camping som gav oss en flott ramme rundt det hele, vi kommer tilbake neste år!

Hilsen Liv Kristin – Oppmann Hav

Knut Sørby tok en del bilder under årets Vårsamling. Bildene kan du se ved å klikke på følgende link: http://picasaweb.com/knutoslo/OKKVarsamlingTjMe2011.

 

 

 

One Comment to “Glimt fra Vårsamling 2011”