Grunnkurs og teknikkurs hav

mai 3rd, 2011 | By | Category: Havpadling, Nyheter

Oslo Kajakklubb inviterer til Grunnkurs Hav helgen 14.05 – 15.05.2011,  og Teknikkurs Hav kveldene 24 og 26.05, og 06.06. og 09.06.2011.

 

 

 

Grunnkurs Hav

Grunnkurs Hav inngår i Våttkort-stigen, og gir grunnleggende innføring i turpadling, sikkerhet og bruk av havkajakk. Hovedmålet med kurset er at deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg blir deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan manøvrere kajakken effektivt.

Kurset passer bra for personer som tenker på å begynne å padle, eller har padlet litt men ønsker å lære riktige padle- og redningsteknikker og anbefales for alle som har ambisjoner om å trives og ferdes sikkert i havkajakk. Omfanget er 16 timer, fordelt på to dager. Vi tar oss tid til en lang lunsj, så ta med god mat og drikke for lunsj begge dagene.

Tidsrom: lør-søn 1405.- 15.05;  kl 10.00 – 18.00 begge dager.

Sted: Bestumkilen/Oslofjorden, fra brygga i klubben

Instruktør: Hans Christian Alnæs

Båter og tørrdrakter kan lånes fra Oslo kajakklubb. Oppmøte på brygga.

Pris: Kr 2000.

Betaling er betingelse for plass. Manglende betaling gjør at neste på ventelisten får plassen.

Påmelding: Ta meg til påmeldingskjema. Fortløpende tildeling av plass, med tilbakemelding om betaling og annen informasjon. NB! Påmeldingsfrist 11.05.

Spørsmål kan sendes til havpadling.okk@gmail.com.

Teknikkurs Hav

Teknikkurs Hav inngår i Våttkort-stigen, og gir deltakeren en grundig gjennomgang av grenens tekniske ferdigheter, både med hensyn til teknikk og sikkerhet. Etter endt kurs kan deltakeren utføre god teknikk i rolige omgivelser. NB! Deltakelse på teknikkurs forutsetter at grunnkurs er gjennomført.

Omfanget er 16 timer, fordelt på fire kvelder. Vi tar oss tid til et strandhogg underveis, så ta med god mat og drikke alle kveldene.

Tidsrom: 24.og 26.05.2011 + 06 og 09.06.2011

Sted: Brygga i klubben

Instruktører:  Chris Bull

Båt og tørrdrakt kan lånes fra Oslo kajakklubb, men da må du beskjed på forhånd og du må mote 30 min før.

Oppmøte kl 17 PÅ VANNET.

Pris: Kr 2000.

Betaling er betingelse for plass. Manglende betaling gjør at neste på ventelisten får plassen.

Påmelding: Ta meg til påmeldingskjema. Fortløpende tildeling av plass, med tilbakemelding om betaling og annen informasjon. NB! Påmeldingsfrist 20.05.

Spørsmål kan sendes til havpadling.okk@gmail.com.

Vel møtt!

Comments are closed.