Teknikk-kurs på kveldstid

Oslo Kajakklubb inviterer til Teknikk-kurs Hav som kveldskurs

Teknikk-kurs Hav inngår i Våttkort-stigen, og gir deltakeren en grundig gjennomgang av grenens tekniske ferdigheter, både med hensyn til teknikk og sikkerhet. Etter endt kurs kan deltakeren utføre god teknikk i rolige omgivelser.

Omfanget er 16 timer, fordelt på fire kvelder. Kurset må tas I sin helhet. Vi tar oss tid til et strandhogg underveis, så ta med god mat og drikke alle kveldene.

Tidsrom: 20.06 +  23.06 + 27.06 + 30.06

Sted: Brygga I klubben

Instruktør: Randi Nygård

Båt og tørrdrakt kan lånes fra Oslo Kajakklubb, men da må du gi beskjed på forhånd – og du må møte 30 min før kursstart.

Oppmøte:Kl 17.30 PÅ VANNET. Tidspunkt for resten av dagene opplyses deretter.

Pris: Kr 2000,-

Betaling: er betingelse for plass. Betal innen to dager etter at du har fått beskjed om at du har fått mail med påmeldingsbekreftelse og betalingsinfo. Manglende betaling gjør at neste på ventelisten får plassen.  Når kurset er fulltegnet, vil de resterende få beskjed om at de står på venteliste. Medlemmer av OKK blir prioritert.

Påmelding: Klikk på følgende link:https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=no&formkey=dDJmanlHVkYzcXVnSWtBVE1DYk81TFE6MQ. Det blir fortløpende tildeling av plass, med tilbakemelding om betaling og annen informasjon.

NB! Påmeldingsfrist 15.06.2011

Spørsmål kan sendes til  havpadling.okk@gmail.com

Velkommen på kurs!

 

 

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: