Tom Beck er død

Det er med stor sorg vi må meddele at Tom Beck døde brått lørdag 28 mai, 2011. Han fikk et illebefinnende under turløpet «Vannsjø Rundt 2011».

Tom i kjent stil med konkurranseånd og glød

Han ble tatt hånd om av andre deltakere i løpet, som umiddelbart startet gjenoppliving og fikk tilkalt ambulanse. Livet stod desverre ikke til å redde.

Tom var et fantastisk menneske som spredte glede og varme til oss alle. Han var i klubben så å si hver eneste dag. Vi ble alle preget av hans gode humør og smittende latter. Han var en treningskamerat av de sjeldne. Han representerte Oslo Kajakklubb i uttallige konkurranser, og ble for to år siden verdensmester i maraton K2 i sin aldersklasse.

Tom var evig ung. Han vil bli dypt savnet. Våre tanker går til hans kone, barn og øvrige familie.

Sveinung Oftedal, Formann

Tom, en evig humørspreder og ressurs i Oslo Kajakklubb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tom Beck, slik mange vil huske ham i OKK

 

 


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

5 kommentarer til “Tom Beck er død”

 1. Hans Petter Furst avatar
  Hans Petter Furst

  Det er forferdelig trist å høre at Tom Bech er død. Han var alltid hyggelig, morsom og raus. En stor gledesspreder av dimensjoner blandt medlemmer i okk. Hilsen Hans Petter Furst

 2. Egil Søby avatar
  Egil Søby

  Jeg var der, og vi hørte på land at det var skjedd en ulykke.. Vi ventet, og desverre kom beskjeden. Tom var død. I mer enn 40 år har vi møttes i forskjellige kajakksammenheng. Tom og Eva hadde nettopp kjøpt leilighet i Mandelieu ved Cannes, 500 m fra der vi har vår sommervilla. Tom hadde nettopp kjøpt to nye kajakker som han skulle frakte dit. Rett før start på Vansjø fortalte han meg hvordan han gledet seg til å padle der til sommeren sammen med meg og Einar (Rasmussen). Flattvann i kanalen og surf-ski ut på havet. Han sprudlet (som alltid) av overskudd og glede. Jeg gledet meg også veldig til å padle med han der nede. Dette blir det ikke noe av. Dette var mitt absolutt verste øyeblikk på en idrettsarena. På vegne av alle oss over 60: Tom du var energibunten full av positivitet og livsglede. Du var lik enten jeg møtte deg på ski langt inne i skogen, eller i kajakk ute på fjorden..Det er med stor sorg jeg/vi utrykker savnet etter Tom, og sender kondolanser til hans nærmeste familie.

 3. Gunnar Remøe avatar
  Gunnar Remøe

  Det var med sjokk jeg fikk høre om Toms plutselige bortgang. At Tom nå er borte synes ufattelig. I alle år har jeg truffet Tom på diverse turløp og bestandig var han en gledesspreder som utstrålte vennskap og energi. På vegne av alle i Strand Kajakklubb vil jeg uttrykke vårt savn og kondolanser til hans nærmeste familie og alle venner i padlemiljøet.
  Hilsen Gunnar Remøe

 4. Anette Maartmann-Moe avatar
  Anette Maartmann-Moe

  Dette var leit å høre. Carl og jeg traff vår gamle nabo fra Skogbrynet forrige søndag. Tom tok godt i mot oss og
  vi fikk en koselig padle-skravel. Han visste ikke at jeg også padlet og ble så glad når han hørte at en nytt medlem var på vei ut i Bestum kilen. Herlig fyr, som jeg hadde gledet meg til å møte igjen. Det er så uendelig trist at livet
  kan ta en så bra slutt for en så sterk og positiv person som Tom. Vi hadde trengt ham blant oss mange år fremover. Vi må ta vare på hverandre. Varme hilsener og dyp medfølelse, sendes hans familie. Hilsen Anette Maartmann-Moe og Carl B. Torstensen

  1. Annett Brohmann avatar
   Annett Brohmann

   Hei Anette,

   er i Madrid for tiden, da jeg fikk hoere fra Toms doed.
   Det er ubeskrivelig og samtidig tenker man hvor fort det kan gaa at livet tar slutt.
   Jeg likte Tom svaert godt og fikk utallige klemmer fra ham.
   Veldig trist!
   Hilsen Annett Brohmann