Kjenner du noen som padler til jobb?

Kjenner du til noen som padler til jobb? Hvis ja – ta kontakt med Elizabeth H. Glad, redaktør i Oslo Kajakklubb. Hun har mailadresse: redaktor@okk.org.

 


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Kjenner du noen som padler til jobb?”

  1. Paul McKenna avatar
    Paul McKenna

    Ja , jeg prøver å gjøre dette minst en gang i uken! Det er avhengig av jobbemønstret! Fra klubben til Sandvikselva (1 km inn fra Sandvika sentrum) er det ca. 23 km tur-retur. Jeg padler sjelden tur – retur. Dvs at jeg ofte padler den ene veien til jobben og sykler hjem samme dag! Og så sykler/padler jeg tilbake neste dag – eller noen dager senere! Dette fordi det kan blåse kraftig i Vestfjorden til/fra Snarøya. Derfor skjer valg av transportmiddel etter værforholdene!. Det tar ca. 1 til 1.5 time med VKV kajakk (kyst/hav modell) Det er meget oppløftende å jobbe i en bedrift som ligger langs kystlinjen. Og- jeg er veldig heldig å ha eget sted til sykkel/kajakkparkering i bygningen!
    MVH Paul.

    Kanskje det finnes noen fra Telenor som gjør det også?