Medaljer til unge OKK-padlere i Bochum!

Den 59 internasjonale Ruhr-regatta gikk av stabelen i Bochum 17-19 juni i år. Fire OKK padlere var tatt ut til å delta, og det ble vist sterk padling under vanskelige forhold.  

Juniorene Per Christian Wessel og Elling Aronsen Oftedal fikk sølv i K2 1000 meter og 500 meter, og bronse i K2 200 meter. Per Christian Wessel padlet også K1 500 meter hvor han fikk bronse. Både Elling og Per Christian gikk direkte til A-finalen på K1 1000 meter fra sine forsøksheat, men uklar informasjon fra arrangøren gjorde at de dessverre gikk glipp av finalen.  Også Marius Halvorsen padlet godt og fikk bronse på K2 1000 meter i U23 sammen med Mathias Hamar fra Strand. Marius padlet også i A-finalen på K1 500 meter, men fikk ikke helt til finaleløpet sitt. Uansett viser Marius sterk form på 500 meter for tiden.   OKK gratulerer hjertelig!


Publisert

i

av

Stikkord: