Norges Cup 2 – OKK i tet!

Mye gikk OKKs vei under Norges Cup 2 på Årungen 11.6 og 12.06.2011. Vi hadde rekord med hele 47 deltakere fra OKK og kapret flere førsteplasser og mange svært gode resultater.

Så langt er OKK beste klubb i Norges Cup i 2011! Etter helgens Norges Cup stevne på Årungen leder nå OKK Lag-Cupen. Dette er svært bra og skyldes at vi har bredde og topp resultater.

Sportslig sett kommer vi ikke utenom Eivind Vold som vant alle distansene i juniorklassen for herrer. Det gjorde han på meget sterke tider. Han ville kunnet ha hevdet seg meget godt i seniorklassen. Eivind hadde dagens beste tid på langløpet. Det blir spennende å følge Eivind i Junior EM i Zagreb om tre uker. I juniorklassen padlet også Per Christian Wessel og Elling Aronsen Oftedal meget bra.

Det var også gode resultater i seniorklassen. Marius Halvorsen imponerte på 500 meter hvor han padlet inn til en sterk 5. plass kun 2 sekunder bak førsteplassen. Det er også god grunn til å gratulere Kristian Haaland med 5.plass på 5000 meter.

Gutter 14 (år) domineres fullstendig av OKK. Vi hadde hele 15 deltakere i denne klassen og Jon Amund Vold, Ernst Christian Leinum og Markus Wang var blant de fire beste på alle distanser. Jon Amund vant 200 meter.

Hele syv utøvere hadde sin debut i helgen. Alle gjorde en strålende innsats og vi håper enda flere av Kajakkskolens deltakere blir med på kommende stevner!

Våre to senior jenter Agnes og Louise brukte stevnet som en gjennomkjøring til helgens VM i Serbia, og viste at de formessig er på høyden. Vi har nå mange utøvere som konkurrerer internasjonalt. Marius Halvorsen, Lars Hjemdal og Per Christian Wessel er tatt ut til å delta i helgens Ruhrregatta i Bochum.

Du kan se nærmere på resultatlistene ved å klikke på linkene nedenfor:

NC 2 – Resultater Lørdag

NC 2 – Resultater Søndag

NC 2 – Lag Cup Resultater

NC 2 – Poengsammendrag

 

 


Publisert

i

, ,

av

Stikkord: