Tilrettelagt padlekurs for deg med en funksjonsnedsettelse!

En fornøyd gjeng på padlekurs for funksjonshemmede

Oslo Kajakklubb arrangerer tilrettelagt padlekurs for deg som har en funksjonsnedsettelse. Det er fortsatt ledige plasser på kurset. Du trenger ikke å være medlem i Oslo Kajakklubb for å delta på dette kurset. Lyst til å vite mer? Klikk på følgende link: Invitasjon til padlekurs.

 

 

 

Padling er en fantastisk sport også for deg med en funksjonsnedsettelse. I tillegg til morsom trening får du nær kontakt med naturen og flotte naturopplevelser. Blir du medlem i Oslo Kajakklubb får du også del i et hyggelig klubbmiljø og tilgang til et bredt kurs- og aktivitetstilbud. Spreng en barriere og prøv noe nytt og spennende! Meld deg på dette tilrettelagte padlekurset!

 


Publisert

i

av

Stikkord: