Tilrettelagt padlekurs for deg med en funksjonsnedsettelse!

jul 2nd, 2011 | By | Category: Nyheter

En fornøyd gjeng på padlekurs for funksjonshemmede

Oslo Kajakklubb arrangerer tilrettelagt padlekurs for deg som har en funksjonsnedsettelse. Det er fortsatt ledige plasser på kurset. Du trenger ikke å være medlem i Oslo Kajakklubb for å delta på dette kurset. Lyst til å vite mer? Klikk på følgende link: Invitasjon til padlekurs.

 

 

 

Padling er en fantastisk sport også for deg med en funksjonsnedsettelse. I tillegg til morsom trening får du nær kontakt med naturen og flotte naturopplevelser. Blir du medlem i Oslo Kajakklubb får du også del i et hyggelig klubbmiljø og tilgang til et bredt kurs- og aktivitetstilbud. Spreng en barriere og prøv noe nytt og spennende! Meld deg på dette tilrettelagte padlekurset!

 

Comments are closed.