«Camp Rulle-Rolf»

"Kan det bli bedre?" Foto: Liv Kristin Rabe-Selvåg

En liten gjeng fra OKK dro på «Camp RulleRolf», denne gangen sommervarianten. Treffet ble holdt på Lindholmen på vestsiden av Tjøme, ikke langt fra Mostranda.

Foto: Liv Kristin Rabe-Selvåg

To av oss dro ut fredag kveld i øsende regnvær – og etterhvert i stupende mørke. Moro å trene på orientering i nattemørket. Kombinasjonen av kart/kompass og gps uten kart når det er så mørkt er morsom! Når to damer ankommer en strand nattestid hvor fire menn er mottakelseskomite, ender det med at kajakkene blir båret HELT opp til teltleiren. Og teltet blir satt opp under overvåking av menn som lurer på hvordan dette går….

Siden ble det prat og vin til ut i de små timer. Dagen etter opprant med nydelig vær. Noen flere turdeltakere ankom før vi dro på tur rundt Tønsberg tønne, Lyngholmen og tilbake. Bølgene var 1,5-2 meter høye og bød på morsom padling/surfing. De som hadde plastkajakker lekte seg ved alt de fant av skjær mens vi andre så misunnelig og beundrende på…

Vel tilbake i leiren, var antall deltagere steget til 27! Rolf var i full gang med matlagingen og kunne etterhvert by på et fantastisk tapasmåltid i det fri. Det var marinert indrefilet, marinerte kongereker, hjemmelaget salsa, salat, reker, hjemmelaget potetsalat, div dressinger, kake, m.m. og Irish coffee med ordentlig, håndpisket krem til dessert. Folket kastet seg over godsakene og det var leeenge

Foto: Liv Kristin Rabe-Selvåg

stille…. Så falt roen over forsamlingen og praten gikk livlig og lystig til laaangt uti de små timer. De siste rakk såvidt å krype i posene før regnet bøttet ned igjen. Snakk om god timing fra værgudene. Skjønner godt at de velsigner en ildsjel som Rolf med nødvendig godvær!

Ved oppbrudd ut på søndagen var vi raske med å melde oss på vintertreffet umiddelbart, selv om tidspunktet ikke er fastsatt ennå. Dette er noe langt flere bør få med seg! Hjemturen gikk nok en gang i øsende regnvær og mot en uvanlig sterk strøm som gikk rett sør. Men blidere padlere enn oss som padlet hjemover den daghen, skal du lete lenge etter! Hilsen Liv Kristin – Oppmann Hav

 

 

 

 

"Imponerende hva Rolf får til!!!" Foto: Liv Kristin Rabe-Selvåg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Og så ble det bålkos og stemning til laaaant ut på natt" Foto: Liv-Kristin Rabe-Selvåg

Publisert

i

av

Stikkord: