Aktivitetsledersamling på Golta

Helgen 17.09. – 18.09.2011 dro Annett Brohmann og Liv Kristin Rabe-Selvåg på aktivitetsledersamling på Golta. Det er et lite sted på Sotra utenfor Bergen…Annett fløy over fredag ettermiddag sammen med bl.a Trond Glesaaen fra NPF som skulle lede samlingen sammen med Morten Nyborg, som selv bor i Bergen. Liv Kristin kjørte bil fredag morgen sammen med en venninne fra Drøbak Kajakk Klubb. Vi grugledet oss til tøff padling i røffe forhold! Men hva fant vi der borte i den vestlandske skjærgården? Jo; HAVBLIKK og nesten ikke dønninger…. STOR var skuffelsen. Men vi tok det som gode padlere som ikke bryr seg om vær og vind og tok det hele med godt humør.
Det var pedagogikk, HMS, sikkerhet og risikovurderinger som var tema for samlingen. Mange samtaler og diskusjoner, rollespill og moro ble det ut av det hele. Utrolig moro å bli kjent med padlere fra øst og vest på denne måten. Nyttig og morsom nettverksbygging! Søndagen var dagen for egenutfordring. Vi dro ut på det åpne hav på leting etter dønninger og brott. Heldigvis er det nesten alltid bevegelse i havet. Rundt noen skjær fant vi noe som lot seg utforske, noen mer modige enn andre.
!00 mil med bil og 14 km på havet ble det fysiske resultatet. Men vi gjør det mer enn gjerne igjen, for utbyttet var større enn som så!
Helgen 19.11. – 20.11.2011 er det aktivitetsledersamling på Malmøya. Alle som er aktivitetsledere, turledere eller veildere, kjenn deres besøkelsestid! Dette er matnyttig på mange måter, kompetansemessig og med hensyn til  nettverk.
Liv Kristin – Oppmann HAV

Publisert

i

av

Stikkord: