OKK til topps!

LINK TIL BILDER FRA STEVNET:
http://www.flickr.com//photos/14220544@N08/sets/72157627588071215/show/

OKKs gull K4 – Louise, Agnes, Kari og Anna

Banesesongen ble avsluttet med NM i lagbåt for senior og junior, og avslutning i NorgesCupen for de øvrige klassene. Alle utøverne og hele klubben har grunn til å være stolte over sterke resultater og bred deltakelse.  Vi sier det med en gang: OKK vant NorgesCupen totalt («LagCupen») i 2011, og forsvarte dermed fjorårets tittel! Alle utøverne som har padlet Norgescup for klubben har bidratt til dette fantastiske resultatet. Gratulerer!

OKKs gul K4 – Lars, Eivind, Per Christian og Marius

Så til NM. OKKs båter var med i mange svært spennende oppgjør. Søndagens to K4-gull for OKK var svært sterke. Først tok dame K4 med Louise Leren Moen, Agnes Brun Lie, Kari Ofstad og Anna Aronsen Oftedal en knepen seier over Strand KK på 500m, så fortsatte herrene Lars Hjemdal, Eivind Vold, Per Christian Wessel og Marius Halvorsen med gull på samme distanse. Det må være en av tidenes yngste gullbåt med to juniorer, en første års senior og en andre års senior.

OKK! OKK! OKK!

Som ventet var OKK sterke i dameklassen med Agnes og Louise, og i junior herre klassen med seks gode utøvere. Det nye er at OKK også er med å dominere herreklassen. Lars Hjemdal og Marius Halvorsen tok medlajer i sine K2 løp, og viste at de er en del av generasjonsskiftet i norsk padlesport. Generasjonsskiftet kom tydelig frem i K2 1000m hvor unge Joar Thele og den noe mer erfarne Eirik Veraas Larsen padlet inn til gull. OKKs Lars Hjemdal og Eivind Vold tok bronse.

Elling og Eivind – Gull K2 5000

Agnes og Louise vant alle sine K2 løp bortsett fra 200m hvor de ble disket for tjuvstart. I junior herre nevner vi gullene til Eivind Vold og Per Chr. Wessel på 200 og 500m, og til Eivind Vold og Elling Aronsen Oftedal på 5000m. På guttesiden i juniorklassen stilte vi med 3 K2 båter, og 2 K4 båter. Juniorjentene padlet også bra med to K2 båter og en K4 båt.

På søndag dukket Oluf Gunderson opp blant publikum. Det var selvsagt for å overvære at OKKs sprekeste jenter, Anne Wahl og Kari Ofstad, padlet inn til bronse på 5000m. Stevnets speaker opplyste om at disse jentene var på vei oppover i karriærene fra en 7nde plass i OL i Los Angeles i 1984 til 3dje plass i NM.

Nei, vi har ikke glemt de yngste. Fem spreke OKK jenter, Tina Wang Ellingsen, Noor Ingrid Selvik, Meryam Ben Laqadem, Ninni Hårstad og Victoria Wang var med på å prege P12-klassen. Vi hadde en debutant i G12, Fredrik Biering Mohr, og vi har en kjempegjeng i G14. Her nevner vi også at Ernst Christian leinum vant 500m!

Ninni og Meryam

Takk til alle OKK padlerne, alle foreldrene, og ikke minst til trenerne Tom Selvik og Kristian Strand Lühr som gjør OKK til landets beste klubb!

Resultater: http://idrett.speaker.no/organisation.asp?OrgElementId=61643

 


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

5 kommentarer til “OKK til topps!”

 1. Bjørn Birkeland avatar
  Bjørn Birkeland

  Det er utrolig gøy å se at den langsiktige satsingen gir resultater.

 2. Ferdinand avatar

  Helt fantastisk, det er en glede og være medlem i OKK.

 3. Anne Helene wang Ellingsen avatar
  Anne Helene wang Ellingsen

  Gratulerer til alle! Stor inspirasjon for de yngste !! Super klubb!!!

 4. Haakon avatar
  Haakon

  Gratulerer til alle! Fenomenalt!
  Og ikke minst takk og gratulerer til Christin, Sveinung og Tom!!!!

 5. gunn Hårstad avatar
  gunn Hårstad

  Gratulere alle i Okk,for flotte resultater…Tusen takk Tom,Kristian og Sveinung,for all hjelp med å bringe Ninni og Meryam til Årungen,setter stor pris på at dere har tatt dere tid til det..Det er ikke rart at Okk ,er landets best klubb,med slike trenere ,og ledere,dere er fablaktige …Tusen takk…
  Mvh
  Gunn Hårstad (mamma til Ninni )