Vellykket dugnadsøkt i OKK

55 personer, proppfulle av arbeidslyst, stilte på Høst-dugnaden i Oslo Kajakklubb tirsdag 18.10. Oppgavene var varierte og fordeling av jobbene gikk som smurt! Primus motor for dugnadene i klubben; Erik Rønning, hadde som vanlig gjort en grundig planlegging av dugnaden.
Arbeidsoppgavene omfattet alt fra rensing av takrenner til vask av vinduer, speil, treningsutstyr, vegger og gulv i treningshallene og i sommergarderobene, HC- toalettet og A- hallen. De øvrige kajakkhallene ble feiet. I tillegg ble sommerbryggene våre tatt opp på land. Nå er det bare våre to vinterbrygger som ligger ute til bruk.
Videre ble alt av utvendige arbeider som rake løv, feie alle asfaltplassene, klippe greiner, slå gresset, etc. gjennomført.

Vi startet kl 1630 og var ferdig ca kl 1800. Da var det pølsespising og hyggelig prat i Styrerommet.
TUSEN TAKK til alle som stilte opp!
Hilsen Erik Rønning


Publisert

i

av

Stikkord: