Intervju med et potensielt nytt OKK-medlem

Ivrig kajakkpadler Inger Thommesen

Oslo Kajakklubb har til nå hatt et aktivt havpadlermiljø, og har som målsetting å bli enda bedre! Inger Thommesen er kajakkentusiast og på jakt etter en klubb som har et godt turmiljø. Hun var derfor innom OKK`s nettsider for å se om vår kajakklubb kan passe for henne.

Inger bor i Bærum, og forteller at hun selvsagt kunne tenke seg å være medlem i Strand eller Bærum Kajakklubb. Hun er imidlertid på jakt etter et aktivt turkajakkmiljø – og synes tilbudet i Oslo Kajakklubb frister…..

Hun kjøpte en Hasle Excursion havkajakk for et par år siden. Året etter tenkte hun at skulle hun få med seg noen på tur, så burde hun anskaffe en «gjeste-kajakk». Hun sitter derfor nå med to kajakker og har hatt stor glede av det. Det er lettere å få med seg interesserte når man kan stille med nødvendig utstyr.

Inger forteller videre at hun til sommeren har meldt seg på tur til Øst-Grønland – med Hvitserk. Det er inspirerende å ha noe å trene fram mot. Det har blitt noen overnattingsturer i Oslo-fjorden, i Søgne og på Øyangen – senest i begynnelsen av november var hun på Øyangen. Da var det kuldegrader og is på kajakken om morgenen… Det er kanskje ikke det mest fristende å kravle ut av en varm sovepose, men Inger psyket seg opp med følgende mantra: «Nå trener jeg viljestyrken…..». Det er en viktig egenskap å ha med seg på i hverdagen – også på tur! Øyangen var forøvrig flott å padle på!

Redaksjonen takker Inger for både innlegg og intervju. Vi ønsker henne hjertelig velkommen som medlem i OKK, dersom valg av klubb blir OKK!

 


Publisert

i

av

Stikkord: