Innsamling av brukte mobiler i OKK

Nå kan du være med på et løft for miljøet! OKK vil, i samarbeid med Telenor og Norges Idrettsforbund, samle inn brukte mobiltelefoner i Norges største innsamlingsaksjon.

 

Brukte mobiler kan bli resirkulert eller skape nye muligheter for andre. 7 av 10 nordmenn har brukte mobiltelefoner i roteskuffen, og det er viktig at din gamle mobil blir resirkulert på en sikker og miljøvennlig måte. Ved å gi din brukte mobil til OKK så bidrar du til verdifulle dugnadsinntekter for klubbens rekruttgruppe, i tillegg til at du sørger for at din brukte mobil kan skape nye muligheter.

Husk å ta ut SIM kort fra din mobil før du leverer mobilen. Dersom det finnes gjenværende informasjon på mobilen så vil Telenor gjennom sin sertifiserte returpartner slette all gjenværende informasjon og destruere minnekort på mobilen.

Legg din brukte mobiltelefon i de spesialdesignete posene for innsamling av mobiler som er plassert ut ved distanseprotokollen.

 TAKK FOR DIN STØTTE!

Du kan lese mer om innsamlingsaksjonen ved å klikke på følgende link: Innsamlingsaksjon for brukte mobiltelefoner.

Helle Fløtaker, Oppmann Rekrutt


Publisert

i

av

Stikkord: