OKK deltakere på Camp RulleRolf 10. og 11. mars, 2012

Liv Kristin og Andreas på Ildverket

Lørdag morgen samlet RulleRolf fra Havpadlerne i Tønsberg padleentusiaster fra Østlandet til padlehelg i Tønsbergskjærgården. OKK stilte med en betydelig kontingent etter at Liv Kristin Rabe hadde vært pioner i fjor og forsikret seg om at dette var et arrangement på øverste bølge!

Oppmann Hav Andreas Stokseth med "Sviskefingre" etter langvarig kontakt med det våte element

Turen gikk fra Fjærholmen på Føynland langs Nøtterøylandet til Søndre Årø der det var lunsj, heldigvis….. Frisk motvind styrke 12 gjorde rasten enda mer velkommen enn vanlig. Liv Kristin serverte sjokolade som hadde vært på sydpolen – LinjeSjokolade.

Deretter gikk turen videre til Ildverket der RulleRolf ordnet kveldens middag med 11, 2 kg indrefilet, wokkede grønnsaker, helstekt sopp, 5 liter saus, samt øl og Irish Coffe i KarskVariant. Når det også nevnes at det var gratislotteri med flotte premier, gulrotkake og kåseri – sier det litt om mannen. Hva han får til! Han framstår nærmest som en blanding av Mahatma Gandhi og Fritjof Nansen. Gi den mannen Nobels Padlepris!

Etter en natt med – joda…. søvn – gikk turen nordover i brukbar slør via Leinstein og Hui-øyene  til Bolærne der «Den Siste  Lunsj» ble konsumert.

Fine padlestrekninger – fine padlevenner – fine minner…… En stor takk til RulleRolf!

Tekst og bilder: Jan Stokseth

 


Publisert

i

av

Stikkord: