Bli med på dagstur søndag 13.05.2012 fra Sætre

Padling med OKK-medlemmer søndag 13.mai! Da blir det dagstur med ca. 20 km padling rundt Håøya og øyene i nærheten av Håøya, fra Sætre.
Selvsagt med medbragt lunsj og andre innlagte gode pauser, og kanskje venter noen historier om både dynamittfabrikken, Morten Harket og Blücher som alle har tilknytning til dette området. Vi møtes på Sætre i Hurum kommune på vannet kl. 10.30. Forventet tilbake på Sætre ca. Kl.16.00-17.00.

Du må ha teknikkurs eller tilsvarende praktisk erfaring og tørrdrakt er et ”must”. Oluf er tilgjengelig for tørrdraktutdeling på bryggen enten mandag 7.mai Kl. 17.00-19.00 eller onsdag 9.mai kl.17.00-19.00. Ta kontakt med Oluf på tlf. 915 17 074.

Hvis du vil være med så skriv til Hanne: hanne.pedersen@lilleaker.gs.oslo.no med tittel ”Sætre padling”. Jeg kan prøve å være behjelpelig med å koordinere transport: Det vil si hvis du har plass til et menneske og kajakk i bilen, så skriver du det. Og selvsagt hvis du trenger skyss.

Det er gode parkeringsmuligheter og vi setter kajakkene på vannet i bukta foran Sætres gatekjøkken og seilerhus. Adressen er Øravegen 8, 3475 Sætre; omtalt som det ”hvite huset ved vannet” av de lokalkjente.

Det tar i underkant av en time med bil dit fra OKK.

Ettersom det både er Grunnkurs Hav og Teknikkurs Hav denne søndagen er 16 havkajakker allerede reservert for kursene, så det kan dessverre bli en utfordring å låne klubbhavkajakk denne søndagen.

Liv-Kristin Rabe- Selvåg er som aktivitetsleder turansvarlig, mens Hanne Eilhardt Pedersen er turkoordinator.

Hanne Eilhardt Pedersen

Mobil: 90981903

E-mail: hanne.pedersen@lilleaker.gs.oslo.no

 


Publisert

i

av

Stikkord: