Grunnkurs HAV 12.05 – 13.05.2012

Grunnkurs HAV kjøres helgen 12.05 – 13.05.2012. Grunnkurs Hav inngår i Våttkort-stigen, og gir grunnleggende innføring i turpadling, sikkerhet og bruk av havkajakk. Hovedmålet med kurset er at deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg blir deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan manøvrere kajakken effektivt. Kurset passer bra for personer som tenker på å begynne å padle, eller har padlet litt men ønsker å lære riktige padle- og redningsteknikker og anbefales for alle som har ambisjoner om å trives og ferdes sikkert i havkajakk. Omfanget er 16 timer, fordelt på to dager. Vi tar oss tid til en lang lunsj. Så ta med god mat og drikke for lunsj begge dagene. Vær obs på stive skuldre og salt i håret etter endt kurs …

Dato: lør-søn 12.05 -13.05.12 .

Tid: Kl: 10.00 -18.00 begge dager.

Sted: Bestumkilen/Oslofjorden, fra bryggen i Oslo Kajakklubb

Instruktør: Mike Mils

Båter og tørrdrakter kan lånes fra Oslo Kajakklubb. Oppmøte på brygga.

Pris: Kr 2000,-. Betaling er betingelse for plass. Manglende betaling gjør at neste på ventelisten får plassen.

Påmelding: Trykk på denne linken: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEx3N0d3STZtSnVSdzN6UmdYRVFrQmc6MQ

Fortløpende tildeling av plass, med tilbakemelding om betaling og annen informasjon. NB!

Påmeldingsfrist onsdag 09.05.12

Spørsmål kan sendes til:

havpadling.okk@gmail.com

Velkommen til et spennende Grunnkurs!

 

 


Publisert

i

av

Stikkord: