Har du glemt å melde deg på OKK`s store happening 20.04 – 22.04.2012?

Færder Fyr. Foto: Hanne Pedersen

OKK`s Vårsamling er en av klubbens store årlige begivenheter. Her får du ALT – mulighet for knallgode kurs, flotte turer og ikke minst hyggelige sosiale settinger med andre kajakkpadlere i flott natur og trivelige omgivelser på Tjøme!

Oslo Kajakklubb har sendt ut informasjon om Vårsamlingen på mail til alle av klubbens medlemmer med registrert e-post adresse. Der finner du både informasjon og påmeldingsskjema til de ulike aktivitetene. Arrangementet er åpen for alle – både nybegynnere, mosjonister og erfarne padlere. Vårsamlingen finner sted om 2 uker – så nå haster det med å melde seg på! Du kan lese mer om årets flotte Vårsamling ved å klikke på følgende link:

Vårsamling 2012

Vi legger også ved forslag til hva du bør ha med deg når du skal padle tur på høst, vinter og vår: Pakkeliste for dagstur i kajakk på vinterstid

Vær rask og meld deg på Vårsamling 2012! Det gjøres oppmerksom på at informasjon og linker til påmeldingsskjemaene også har blitt sendt ut til de som er medlem av klubbens Havpadlergruppe på Facebook. Har du spørsmål vedrørende samlingen kan følgende mail-adresse benyttes: havpadling.okk@gmail.com.

Velkommen til Vårsamling i OKK!

 

 


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “Har du glemt å melde deg på OKK`s store happening 20.04 – 22.04.2012?”

  1. Elizabeth H. Glad avatar
    Elizabeth H. Glad

    Både Grunnkurs, Teknikk-kurs og Aktivitetslederkurs er kurs som inngår i Våttkortstigen. OKK har sendt ut informasjon til alle sine medlemmer med registrert e-post adresse, og sender ut ny informasjon om hvert kurs med påmeldingsskjema i nærmeste framtid. Du kan også ta direkte kontakt med havpadling@gmail.com slik det framgår i artikkelen for mer informasjon.

  2. Hanne Kallevik avatar
    Hanne Kallevik

    hei!har dere nybegynner kurs eller våtkurs den 20\4?Sender dere meg info om helgen?mvh Hanne