Nordisk Mesterskap i Maraton

Hele innbydelsen til meserskapet kan leses HER: Nordic Marathon 2012 – Race Invitation

Merk at påmeldingsfristen er 11. mai.

 Mesterskapet blir viktig for dem som skal kvalifisere seg for deltagelse for Norge under maraton-VM i Roma 21-23. september. I anledning av at det er nordisk og norsk mesterskap tar vi i bruk storøyodden på Fornebu til overbæring slik at vi får testet om banen og anlegget på land kan nyttes til et evt. større internasjonalt stevne (WC osv.)
 
Vedlagt finner dere invitasjonen. Den er av hensyn til våre nordiske naboer skrevet på engelsk, men det regner jeg ikke med vil by dere på problemer. Fint om dere hjelper med å videresende til deres utøvere.
 
Påmelding via email til nordic.kayakmarathon2012@gmail.com innen fredag 11. mai. For deltagere i øvrige klasser (ikke mesterskapsklasser) tar vi i mot etteranmeldinger frem til fredag 25. mai. Bruk helst også denne epostadressen dersom det er spørsmål o.a.
 
Hjertelig velkommen til spennende konkurransedager på Strand!
 
Mvh
Gunnar Berg
Strand KK

 

 

 


Publisert

i

av

Stikkord: