Seminar om HMS i OKK 12.04.2012 Kl.17:00

Er HMS noe ræl eller et nyttig hjelpemiddel for trygg padling? OKK arrangerer verksted om bruk av OKK’s HMS-system for alle havpadlere og andre interesserte torsdag 12.april, 2012. Tidspunkt: Kl.17:00 – ca. kl.20:00. Sikkerhet er en viktig sak, og HMS systemet er noe som mange i OKK mener mye og sterkt om. Nå kommer endelig anledningen vi alle har ventet på til å lære om dette!

Bli med på seminaret og si din hjertens mening, og få like hjertelige tilbakemeldinger! Torsdag 12 april, 2012 har vi invitert Christopher Bull fra OKK og Thomas Pinard fra Padleforbundet (NPF) til å orienterere om bakgrunn og innhold i HMS-systemet. Hvordan anvende HMS på turer og kurs samt lede oss gjennom diskusjoner og fram mot konsensus og konklusjoner. Vi skal jobbe både i plenum og i grupper, med case og praktiske eksempler. Ta med dere eksempler på turer og lignende, gjerne de som gikk skikkelig galt, så bruker vi dette i verkstedet. Vi regner med å bruke ca. tre timer på seminaret, og det blir bestilt pizza slik at dere ikke trenger å smøre matpakke…..

Innholdet i seminaret vil ellers se omtrent slik ut:

1.     Gjennomgang av risiko

o Hva er risiko

o Risikoområder

2.   Planlegging av turer og kurs

3.     Beslutningspunkt – hvilke beslutninger fattes når?

4.     Oppsummering: Erfaringer og beste praksis

Det er selvsagt obligatorisk oppmøte for alle havpadlere i en så viktig sak, og ellers er dere alle hjertelig velkommen til HMS-seminar!

Andreas Stokseth

Oppmann hav


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Seminar om HMS i OKK 12.04.2012 Kl.17:00”

  1. Sigurd Wenneberg avatar
    Sigurd Wenneberg

    Ja HMS er noe unyttig ræl. Christopher kjenner mine synspunkter som jeg har skrevet om og fremført ved noen anledninger i 2011. Manuskript kan på forespørsel oversendes. Nyttig sikkerhetsarbeid i klubben bør oppmuntres på andre måter. Jeg kan beklageligvis ikke delta på seminar, men håper allikevel en viss motstand ikke er en tapt sak, før klubben forfaller til unyttige «stjernekategoriseringer».