Vel overstått Vårsamling 2012

Havpadleguppa avviklet sin årlige vårsamling på Mostranda Camping på Tjøme denne helga. Et sted mellom 35 og 40 padlere var samlet til turer, kurs og sosiale aktiviteter.
Opplegget var planlagt av en egen planleggingsgruppe under ledelse av Frode Stangeby. Gruppen hadde tenkt på det meste, bortsett fra kræsj på OKK’s hjemmeside, og at enkelte
møtte opp uten båt og annet vitalt utstyr til padletur!. Liv Kristin og Elizabeth klarte likevel å få ut innmeldingskjemaer til OKK’s medlemmer (noen påstår de brukte brevduer!) og ekstra båt klarte vi også å trylle frem!. Randi Nygaard kjørte som hun pleier et vellykket teknikkurs med innlagte øvelser som bading med kajakk, åredrill, halv eskimorulle og sleping av drivved. En stor takk til Hapadlerne Tønsberg ved Dag Sverre Lundh, Eyvin Bjørnstad og Steinar Fredriksen som bidro med turledelse og lokalkjennskap i et fantastisk
padleområde. Takk også til Bestyrer Øystein Skriver, som fremskyndet Sankt Hans feiringen til ære for OKK’s medlemmer, og fyrte opp et gedigent bål på lørdagskvelden. Takk til sist også til klubbens HMS ansvarlige Andreas og Mike som stod alene på campingplassen med gul refleksvest en hel dag uten at noe som helst skjedde.

Med vennlig hilsen
Andreas Stokseth, Oppmann Hav

Publisert

i

av

Stikkord: