Teknikk-kurs HAV 12.05. – 13.05.2012

Oslo kajakklubb inviterer til teknikkkurs HAV 12-13.05.12. Teknikkurs Hav inngår i Våttkort-stigen, og gir deltakeren en grundig gjennomgang av grenens tekniske ferdigheter, både med hensyn til teknikk og sikkerhet. Etter endt kurs kan deltakeren utføre god teknikk i rolige omgivelser. Du må ha tatt grunnkurs hav for å ta teknikkurs. Omfanget er 16 timer. Vi tar oss tid til et strandhogg underveis, så ta med god mat og drikke. Husk klesskift!

Sted: Bryggen i Oslo Kajakklubb

Instruktør: Randi Nygaard

Båt og tørrdrakt kan lånes fra Oslo kajakklubb, men da må du gi beskjed på forhånd og du må møte 30 min før.

Varighet kl 10.00- 18.00 begge dager 

Pris: Kr 2000,-.

Betaling er betingelse for plass. Betal innen to dager etter at du har fått beskjed om at du har fått mail med påmeldingsbekreftelse og betalingsinfo. Manglende betaling gjør at neste på ventelisten får plassen.  Når kurset er fulltegnet, vil de resterende få beskjed om at de står på venteliste. Medlemmer av OKK blir prioritert.

Påmelding: Følg denne linken og fyll ut skjemaet: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dENQSzVjWTRUcGZQQ19HS1UxclZYMlE6MQ. Husk Kurskode H0412.

Fortløpende tildeling av plass, med tilbakemelding om betaling og annen informasjon.

NB! Påmeldingsfrist onsdag 09.05.12

Spørsmål kan sendes til   havpadling.okk@gmail.com.

Velkommen på kurs i Oslo Kajakklubb!

 

 


Publisert

i

av

Stikkord: