Høstsamling for aktivitetsledere og instruktører innen havpadling 14.09. – 16.09.2012

Høstsamling for aktivitetsledere og instruktører innen havpadling er lagt til Tjøme helgen 14. – 16. september. Samlingen blir en kombinert aktivitetsleder/instruktørsamling i Sandøysund på Hvasser.
Formålet med samling er å utdanne nye aktivitetsledere innen våttkorstigen, primært til OKK’s turvirksomhet, men også å vedlikeholde og videreutvikle kompetansen til dagens instruktører, samt generelt stimulere til utvikling av mer avanserte padleferdigheter i klubben. Tilbudet er i utgangspunktet tilrettelagt for OKK medlemmer med padleferdigheter tilsvarende teknikkurs eller bedre, og som bidrar eller har lyst til å bidra litt til havpadlegruppens turvirksomhet.

Vi vil bo i hytter på Hvasser motell, der det også er tilgang til fellesrom og tørkemuligheter. Hvasser/Sandøysund byr på varierte padlemuligheter i form av både skjermet og eksponert farvann, strøm og krapp sjø. Vi planlegger i utgangspunktet et aktivitetslederkurs under ledelse av Randi Nygaard med 8 plasser, dette vil bli tilpasset klubbens behov for turledere så langt det er mulig. I tillegg vil vi ha en gruppe på 8-10 padlere ledet av Christopher Bull som vil pusse rust av gamle ferdigheter og øve på mer krevende padling så langt det er forhold for dette. Det blir ikke kursavgift på kurs eller samlingen for klubbens medlemmer, men deltagere forventes å dekke egen transport, reise og opphold. Ved stor interesse vil vi vurdere muligheten for å utvide samlingen. Mer informasjon og påmeldingskjema vil bli lagt ut på OKK’s hjemmeside tidlig i august.
Sett av helgen allerede nå! Andreas Stokseth, Oppmann HAV


Publisert

i

av

Stikkord: