Kajakktyver på ferde i OKK

I løpet av de siste ukene har tre private kajakker forsvunnet fra Oslo Kajakklubb. Båthussjef Bjørn Slapø oppfordrer medlemmene til å låse sine private kajakker. Sørg også for at din båt er forsikret for tyveri og brann!
Så langt denne våren har en gul Nelo Razor, en Citius 51 og en VKV havkajakk forduftet fra båthusene. Det kan selvfølgelig være flere båter som har blitt borte, men det er disse tre kajakkene som Båthussjefen har fått informasjon om. Mange av våre medlemmer tror Oslo Kajakklubbs forsikring gjelder for alle båtene i lokalene. Dette er ikke tilfelle. Klubben har kun forsikring for utlånskajakkene, og forsikringen gjelder kun for brann.
Flere av våre medlemmer har begynt å låse sin private kajakk. Det er flere måter å gjøre det på. Ta gjerne en liten runde i A-hallen. Der kan du få noen tips. Det er også viktig og obligatorisk å ha tydelig navn på eier skrevet på innsiden av cockpit`en i kajakken. Skriv også tydelig navn på åre, trekk og vest. Det er dessuten viktig å låse dørene til båthallene både når du tar ut – og setter tilbake din kajakk. Er du sistemann i klubben uansett tid på dagen, er det DITT ansvar å se til at alle dørene i A-hallen og inngangspartiet er låst. Publisert

i

,

av

Stikkord: