Rapport fra EM Senior Zagreb 2012.

Agnes og Louise

Agnes Brun Lie og Louise Leren Moen deltok i Europamesterskapet i Croatia. Oslo Kajakklubb var den enste klubben med 2 landslagutøvere av en tropp på 6 utøvere. Jentene våre deltok på k2 1000m der de ble nr 7 i A finalen. Dette var en fin prestasjon men de padlet kanskje ”ørlite” bedre for 3 uker da de kapret bronse på distansen i world cup 2 i Tyskland. De padlet for øvrig inn på samme tid som i Tyskland på 3,47. Plasseringen er uansett den beste for k2 paret Louise og Agnes i et mesterskap i senior. Agnes og Louise deltok også på k2 500m, her klarte de ikke A finale i mesterskapet.

 I tilegg til k2 deltok Agnes på k-1 5000m. Hun kjørte veldig aktivt i feltet og godt ann etter første runde, blant de 9 beste. Dessverre så måtte Agnes bryte løpet. Det er veldig mye gress og vannlinjer mot land og Agnes fikk en stor klase gress på roret. Hun måtte rygge underveis i løpet men klarte ikke kvitte seg med ”klasen” bak under roret.

Agnes og Louise har U23 EM i Portugal som neste målsetting, har vil de garantert ”sparke” fra seg.

 Hilsen Tom Selvik i Zagreb


Publisert

i

,

av

Stikkord: