Sterk 4. plass til Lars i World Cup

Lars Hjemdal under overbæring – WC Maraton

OKKs Lars Hjemdal og Eivind Vold deltok i World Cup i Maraton i København 23. juni.Den tredje nordmannen blant de 34 startende var Morten Minde fra Strand KK.  I seniorklassen padler man 30 km og har 7 overbæringer. Selv om løpet er langt, er starten uhyre viktig. Å komme godt ut og ligge trygt i tetfeltet avgjør ofte løpets videre gang. Hverken Lras Hjemdal eller Eivind Vold kom spesielt godt ut. Lars var plassert et stykke bak tetfeltet ved første overbæring og hadde ingen stor gruppe å samarbeide med. Eivind lå litt lenger bak. Lars holdt et jevnt godt tempo, men tetgruppen samarbeidet godt, slik at vi som fulgte dette på livestream i OKKs treningsrom tenkte at det ville være umulig for Lars å padle seg opp. Midtveis var Lars fortsatt sprek og innbitt, og fra da av og til nest siste overbæring padlet Lars seg helt opp til tetgruppen, og han måtte gjøre hele jobben selv!

Starten går!

 Til siste overbæring var Lars på tredje, men et problem med rorpinnen gjorde at Rene Olsen fra Danmark fikk et forsprang på ca 25 meter. Lars klarte å hente inn Rene, men kom seg ikke forbi og det ble en flott 4. plass! Eivind endte på 18. plass, som også er bra tatt i betratning hans lange sykdomsperiode, Morten Minde padlet veldig bra gjennom hele løpet, men var innblandedt i et uhell på siste overbæring, og endte på 6. plass.  Morten viste meget god padling.Løpet ble vunnet av Ivan Alonso fra Spania. Les alle resultene her:

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=a2Fuby1rYWphay5ka3xjYW5vZW1hcmF0aG9ufGd4OjRiZGNhYzVlNDI3MjdjNjA

Det skal bli spennende å følge Lars og de andre OKK guttene videre i sesongen.

Gratulerer med prestasjonen nok en gang!

 

Lars på tredje på siste overbæring!

 

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: