3 ledige plasser på Teknikk-kurs HAV 16.06 – 17.06 2012

Teknikk-kurs Hav inngår i Våttkort-stigen, og gir deltakeren en grundig gjennomgang av grenens tekniske ferdigheter, både med hensyn til teknikk og sikkerhet. Det er fortsatt ledig plass på kurset!Etter endt kurs kan deltakeren utføre god teknikk i rolige omgivelser. Du må ha tatt grunnkurs hav for å ta teknikkurs. Omfanget er 16 timer. Vi tar oss tid til et strandhogg underveis, så ta med god mat og drikke. Husk klesskift!

Tid: Kl: 10.00 -18.00 begge dager.

Sted: Bestumkilen/Oslofjorden, fra bryggen i Oslo Kajakklubb

Instruktør: Randi Nygaard

Båter og tørrdrakter kan lånes fra Oslo Kajakklubb. Oppmøte på bryggen.

Pris: Kr 2000,-

Betaling er betingelse for plass. Betal innen to dager etter at du har fått beskjed om at du har fått mail med påmeldingsbekreftelse og betalingsinfo. Manglende betaling gjør at neste på ventelisten får plassen.  Når kurset er fulltegnet, vil de resterende få beskjed om at de står på venteliste. Medlemmer av OKK blir prioritert. HUSK Kurskode H0612.

Påmelding: Trykk på denne linken: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFBBSjYyUUwzck8wR2lHRGZxdE10WEE6MQ

Fortløpende tildeling av plass, med tilbakemelding om betaling og annen informasjon.

NB! Påmeldingsfrist onsdag 12.06.12

Spørsmål kan sendes til:  havpadling.okk@gmail.com

Velkommen på kurs!


Publisert

i

av

Stikkord: