Teknikk-kurs HAV som kveldskurs i august 2012

Oslo Kajakklubb inviterer til Teknikkkurs HAV som kveldskurs som går over følgende kvelder: 13.08 + 16.08 + 20.08 + 23.08.2012. Teknikkurs HAV inngår i Våttkort-stigen, og gir deltakeren en grundig gjennomgang av grenens tekniske ferdigheter, både med hensyn til teknikk og sikkerhet. Fullført Grunnkurs Have er en forutsetning for å ta kurset. Etter endt kurs kan deltakeren utføre god teknikk i rolige omgivelser. Omfanget er 16 timer, fordelt på fire kvelder. Kurset må tas i sin helhet. Vi tar oss tid til et strandhogg underveis, så ta med god mat og drikke alle kveldene. Husk klesskift!

Sted: Bryggen i Oslo Kajakklubb

Instruktør: Chris Bull

Båt og tørrdrakt kan lånes fra Oslo Kajakklubb, men da må du gi beskjed på forhånd og du må møte 30 min før.

Oppmøte første uken: Kl. 17.00 PÅ VANNET. Andre uken: Kl. 16.30 på vannet. Det blir tidligere mørkt nå, så vi må begynne tidligere.

Pris: Kr 2000,-. Betaling er betingelse for plass. Betal innen to dager etter at du har fått beskjed om at du har fått mail med påmeldingsbekreftelse og betalingsinfo. Manglende betaling gjør at neste på ventelisten får plassen.  Når kurset er fulltegnet, vil de resterende få beskjed om at de står på venteliste. Medlemmer av OKK blir prioritert.

Påmelding: Følg denne linken og fyll ut skjemaet: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGRrbGRWVmw1MW13Nm5PS3NqM2swUVE6MQ

NB! Kurskode H1112

Fortløpende tildeling av plass, med tilbakemelding om betaling og annen informasjon.

NB! Påmeldingsfrist: onsdag 08.08.2012 

Spørsmål kan sendes til  havpadling.okk@gmail.com.

Vel møtt!


Publisert

i

av

Stikkord: