Har du glemt å melde deg på OKK´s eminente Grillkveld?

Tirsdag 10.juli, 2012 kl.19:00 arrangeres det grillkveld på bryggen i OKK. Det vil bli servert enkel grillmat, mineralvann og kaffe/te. Serveringen er gratis for medlemmer i Oslo Kajakkklubb.Dersom deltakere ønsker å nyte gourmetmat, må den medbringes selv. Deltakere som foretrekker drikke som løsner ekstra mye på tungebåndet, kan ta denne med, og eventuelt dele med andre. Tilstelningen er særlig tiltenkt nye, kontaktsøkende medlemmer. De kan risikere å bli kjent med garvede padlere som har mye å bidra med, og det er også meningen. Vi kan ikke love at aftenen fører til varig vennskap eller annet forhold, men vi kan heller ikke utelukke det. Påmelding skjer ved å skrive seg på liste på tavla for turer, race og kurs, ved siden av turprotokollen. Påmeldingen er ikke bindende, men listen brukes for å kjøpe inn passelig mengde mat. Frist for påmelding: søndag 8. juli, 2012.

Hilsen Oluf og Ferdinand


Publisert

i

av

Stikkord: