Flott NM helg på Årungen

NM K1 5000m – Lars Hjemdal (sølv), Jo Sondre Solhaug (gull), Eivind Vold (bronse).

Strand KK arrangerte et godt NM for norsk padling hvor Jo Sondre Solhaug (Asker) ble den store profilen på herresiden med fire gull og Kongepokal på 1000m, mens vår egen Agnes Brun Lie ble best i dameklassen med tre gull og en bronse. Ekstra spennende ble det på 500m hvor Louise Leren Moen og Agnes var helt likt i mål. Klubbvenninnene tok dobbelt på 5000m og i kjølvannet av dem var evig unge Kari Ofstad som havnet på fjerde plass.

Agnes Brun Lie (3 gull og 1 bronse)

På herresiden begynner seniorklassen i Norge å bli svært interessant med flere talenter. OKK har flere av disse. Lars Hjemdal har trent med OL mester Eirik Verås Larsn i sommer, og det har gitt resultater med bronse på 500m og sølv på 5000m i NM. Også Eivind Vold hentet hjem to medaljer med bronse på 200m og 5000m. Endelig er Eivind tilbake etter en sesong hvor han vært sterkt plaget av sykdom.

Målgang på 200m

Marius Halvorsen, er i form, men var nok mindre fornøyd med å havne på den «sure» fjerdeplassen på favorittdistansen 500m. Det er også morsomt å se bredden i OKK, og hvor fort våre masterspadlere Gleb Greben og Anders Winter Andersen padler.

I juniorklassen var det spesielt morsomt å se at Åsmund Heir fikk belønning for god trening i år. Det ble en sølv og to bronse. Gratulerer! Det blir spennende å følge Åsmunds og de andre juniorpadlernes videre utvikling.

Åsmund Heir (Hvit trøye)

OKK hadde også med K4 og K2 i lagbåt UM med Jon Amund Vold, Jens Christian Landmark, Ernst Christian Leinum og Thor Gudmund Weisz. De har varierende tid i racer og lagbåt, og det var derfor moro at de ble bedre og bedre jo mer de fikk padlet, og det ble en bronsemedalje på 200m!

Jon Amund Vold (foran) og Ernst Christian Leinum

I de yngste klassene gror det godt i OKK. Victoria Wang fikk sølv på alle distanser i P12, mens broder Marcus vant langløpet i G14 og fikk sølv på de andre distansene. Marcus er imponerende sterk, spesielt på de lange distansene. I denne klassen har OKK mange lovende utøvere. Det skal virkelig bli spennende å følge dem i årene som kommer!

Gratulerer alle sammen!

Takk til Strand KK for et flott arrangement.


Publisert

i

av

Stikkord: